Az akácméz alacsony glükóz (szőlőcukor) tartalma miatt lassan kristályosodik, így hosszú ideig folyékony marad. Jótékony hatásai közé tartozik: Segít a gyomorsav túltengés kezelésében Hosszú ideig megőrzi folyékony állagát
Az erdei méz (harmatméz) nem virágnektárból, hanem mézharmatból készül. Magas ásványi anyag tartalma miatt: Immunerősítő hatású Vizelethajtó és csonterősítő Nyugtató hatású Kiváló a légúti megbetegedések kezelésére
A napraforgó méz gazdag ásványi anyagokban, és jótékony hatással van az egészségre. Rendszeres fogyasztása: Segíthet csökkenteni a vérnyomást Javíthatja a koleszterinszintet Erősítheti az immunrendszert Antimikrobiális hatású, segíthet a baktériumok elleni küzdelemben
A repceméz gyorsan kristályosodik, selymesen krémes állagúvá válik, így könnyen kenhető. Alacsony savtartalma miatt gyomorkímélő, és természetes energiaforrás.
A selyemfűméz egyedi, gazdag ízű és illatú magyar hungarikum. Alacsony virágportartalmú, nehezen kristályosodik, és kiválóan alkalmas pácoláshoz. A selyemfűméz jellemzői: Alacsony virágportartalom Hosszú ideig folyékony marad Különleges, gazdag íz és illat Magyar hungarikum Kiváló húsok pácolásához Ez a méz tökéletes választás önmagában fogyasztva, teába keverve vagy akár húsok pácolására, ahol természetes édesítőként és ízesítőként is használhatod.